Watersportvakanties voor mensen met beperking in ‘Halte Zwarteweg’

De uitzending van ‘Halte Zwarteweg’ staat donderdag 15 juni tussen 18.00 en 19.00 uur in het teken van Sailwise. Deze organisatie biedt watersportvakanties voor mensen met een beperking. Zo kan men genieten van een vakantie op het eiland Robinson Crusoe in de Loosdrechtse plassen. Verslaggever Rinus is de boot ingegaan richting het eiland om dit vakantieplekje zelf eens te ontdekken. Daarnaast praat hij met deelnemer Wim Bloos over zijn ervaringen.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×