Pieter Leegwater te gast in ‘Door de Mangel’

Maandag 5 juni jl. was bloemiste Odeke Tas de 173e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Opgegroeid op de Uiterweg als kwekersdochter van Wim en Linda Tas, ging Odeke na de basisschool naar ‘de Groenstrook’. Haar groene vingers zijn haar met de paplepel ingegoten, meegekregen van huis uit. Via het Bindingkamp leerde zij haar huidige partner Wouter kennen en samen kregen zij twee kinderen, Sverre en Finn. Nadat zij zonder werk kwam te zitten, besloot zij in november voor zichzelf te beginnen. “Met ‘Bloemen van Odeke’ maak ik bloemwerk voor particulieren en bedrijven”, aldus de spontane, vrolijke en soms wat chaotische Tas.

Pieter Leegwater
Zoals gebruikelijk heeft ook Odeke een nieuwe gast bereid gevonden voor de volgende uitzending. Als was dat dit keer niet makkelijk.  De 174e gast is Pieter Leegwater. Hij werkt op de bloemenveiling en is oud-voetballer bij VV Aalsmeer. Tegenwoordig traint hij de handbalmeiden van RKDES. “Ik ben erg benieuwd wat hij nu leuker vindt: voetbal of handbal”, aldus de Aalsmeerse bloemiste. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 12 juni mei a.s. vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: het voorwerp van Pieter Leegwater, maandag het verhaal er achter (eigen foto)

Gepubliceerd: 6 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×