'Let's Go' stelt kandidaten kinderburgemeesterschap voor

Op wie ga jij stemmen 17 juni bij de verkiezing voor de nieuwe Kinderburgemeester? Ben je er al uit of ben je nog een zwevende kiezer?

Zorg er in ieder geval voor dat je vrijdag luistert naar Let’s Go! Tilou, Derek, Myrthe, Shahd, Joran en Merel komen dan langs in de studio van Radio Aalsmeer. Kim gaat ze natuurlijk vragen waarom we op ze moeten stemmen, wat hun ideeën zijn en wat maakt dat ze een goede Kinderburgemeester zijn.

Maar misschien heb jij ook wel een vraag voor één van de kandidaten of voor hen allemaal? Dan is vrijdag het moment om deze te stellen! Stuur je mail naar letsgo@radioaalsmeer.nl of laat hem achter op de Facebookpagina van Let’s Go. Je kan vrijdag ook bellen naar de studio op 0297-325858 of kom gezellig langs en stel je vraag gewoon live!

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 6 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×