Lianda en Robert doen een keer 'Aalsmeer by Night'

Donderdagavond wordt ‘Aalsmeer by Night’ eenmalig gepresenteerd door Lianda van der Schilden en Robert Arendse. Toen presentator Meindert van der Zwaard hen vroeg om zijn programma voor een keer waar te nemen waren deze doorgewinterde radiomakers direct enthousiast. Normaalgesproken maken zij op zondagmiddag hun eigen programma ‘Radio Revue’ tussen 17.00 en 18.00 uur op Radio Aalsmeer.

Het vaste recept
De programma-items zoals ‘De Reclameplaat’, ‘De Nederlandse Top 10’, ‘Oud & Nieuw’ en in het tweede uur ‘De Verjaardagskalender’, ‘De Tandenpoetsdansplaat’ en tot slot ‘Aalsmeer Easy’ zijn deze week dan ook gewoon te horen. ‘Aalsmeer by Night’ dus, met Lianda en Robert, donderdag 22 juni vanaf 22.00 uur tot middernacht op Radio Aalsmeer.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Lianda van de Schilden en Robert Arendsen presenteren deze week Aalsmeer by Night

Gepubliceerd: 20 juni 2017 om 13:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×