Wie is de Super Juf? Bekendmaking bij 'Let's Go'

De afgelopen maanden zijn Kim en Laurens van ‘Let’s Go’ op zoek gegaan naar de Super Juf en Super Meester van Aalsmeer en Kudelstaart. Alle aanmeldingen zijn binnen, maar helaas alleen voor de titel Super Juf. Vrijdag maken Kim en Laurens dan ook bekend wie de twee Super Juffen zijn!

Twee klassen in de studio
Groep 4/5 van de Hoeksteen en groep 5/6 van de OBS Samen Een zijn vrijdag te gast in de studio want zij hebben hun juf genomineerd. Natuurlijk stellen zij dan hun juf aan je voor en vertellen waarom hun juf de titel verdient. Het belooft weer een gezellig feestje te worden in de studio, vrijdag tussen 18:00 en 19:00.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Kim presenteert het programma ‘Let’s Go’ samen met Joey.

Gepubliceerd: 20 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×