Mantelzorg & Meer zoekt Zomer-vrijwilligers

De zomer komt eraan! Met mooi weer hoort Mantelzorg & Meer nog vaker van chronisch zieken of mensen met een beperking: “Ik zou zo graag even lekker naar buiten gaan.” Bent u iemand die graag wandelt, fietst, winkelt, of gewoon lekker in het park zit? Wilt u een keer per week of twee weken een paar uurtjes samen met een chronisch zieke of iemand met een beperking op pad? U doet hem of haar en zijn of haar mantelzorger een groot plezier.

De coördinator Vrijwilligers van Mantelzorg & Meer maakt graag kennis met u. Samen bespreekt u wat u wilt en wie het best bij u past. Zij bieden trainingen, professionele begeleiding en reiskostenvergoeding. Voor informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Mantelzorg & Meer, 020 333 53 53, via e-mail info@mantelzorgenmeer.nl of bezoek www.mantelzorgenmeer.nl.

Foto: www.mantelzorgenmeer.nl

Gepubliceerd: 15 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×