Weer evenement gecanceld: Spinning Estafette gaat niet door

Na het Bloemenbal gaat er opnieuw een gepland evenement door gebrek aan belangstelling niet door. Ondernemend Aalsmeer wilde in samenwerking met KWF Aalsmeer een Spinning Estafette organiseren op zaterdag 24 juni. Omdat er te weinig aanmeldingen zijn, gaat ook dit evenement niet door.

Veel tijd en energie
“Het is heel jammer en teleurstellend dat we er samen niet in geslaagd zijn om het evenement van de grond te krijgen”, aldus Mike van der Laarse van Ondernemend Aalsmeer. “We hebben er met z’n allen heel veel tijd en energie ingestopt, maar dat leidde er niet toe dat bedrijven en particulieren zich massaal hebben aangemeld”.
Zowel Ondernemend Aalsmeer als het KWF Aalsmeer hebben allerlei manieren geprobeerd mensen te interesseren voor het evenement. “Als we bedrijven en particulieren over het evenement spraken, was iedereen razend enthousiast, maar dat enthousiasme is helaas niet omgezet in deelnemers”, zegt Jan Kwak, voorzitter van KWF Aalsmeer.

Bandjesavond schenkt deel opbrengst
Als pleister op de wonde heeft de organisatie van Bandjesavond laten weten dat zij een deel van de opbrengst van de avond zullen schenken aan het KWF. Een fantastische geste.

Gepubliceerd: 14 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×