UPDATE: Mishandeling Van Cleeffkade: wie herkent deze mannen?

UPDATE
Op Facebook heeft de politie Aalsmeer/Uithoorn imiddels laten weten dat vele de aandacht die de (sociale) media heeft geschonken aan deze oproep, heeft geleid tot het achterhalen van de identiteit van beide verdachten.  Tevens heeft één van deze verdachten zich gemeld bij de politie.

***

In de nacht van 23 op 24 december 2016 heeft er rond 00.20 uur een mishandeling plaats gevonden op de Van Cleeffkade in Aalsmeer.

Die avond komen twee mannen, de latere slachtoffers, rond 23.00 uur een restaurant binnen om een hapje te eten. Binnen komen ze een kennis tegen en ze besluiten aan de bar wat te eten. Tien minuten later, rond 23.10 uur, komen er twee mannen binnen die aan de tafel achter de slachtoffers zijn gaan zitten en ook wat eten. Tijdens het eten ergeren de slachtoffers zich aan beide mannen omdat ze met eten gooien. Rond middernacht rekenen de mannen af. Eén van de slachtoffers maakt tijdens het weglopen een opmerking tegen de twee mannen over het feit dat ze met eten gooiden. Vanaf dat moment loopt het uit de hand. Op camerabeelden is te zien dat er buiten op straat flink wordt gevochten.

Eén van de slachtoffers herinnert zich daar niets meer van. Het eerste wat hij weet, is dat hij bijkomt zittend op een stoel in het restaurant. Hij zit onder het bloed en de paniek slaat toe als hij helemaal niets meer hoort met zijn rechteroor. In het ziekenhuis blijkt dat hij een scheur heeft in zijn trommelvlies een onder andere oogletsel heeft opgelopen. Zijn vriend heeft ook meerdere harde klappen en trappen gehad en zit onder de blauwe plekken. Van de verdachten zijn camerabeelden.

De politie vraagt uw medewerking voor het volgende: herkent u de mannen op de beelden of hebt u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan de politie doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Foto: politie.nl

Gepubliceerd: 14 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×