Monstertochtenfietser Dirk Raams gast in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag nam de lieve, doorzettende organisator Arnaud Brouwer plaats in de studio van Radio Aalsmeer. Hij was de 176ste gast in de wekelijke talkshow ‘Door de Mangel’. De meeste Aalsmeerders zullen Brouwer kennen van jachthaven Stenhuis of anders als bestuurslid van SPIE, maar Arnaud is ook een hele goede bekende van Zwarte Piet. Daarnaast doet hij nog veel meer, zoals bestuurslid bij Ondernemend Aalsmeer en de Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie en helpt hij bij het Weekaatje en Vuur en Licht.

Top-wijf
Op de vraag hoe hij dat allemaal kan combineren, antwoordde Brouwer resoluut: “Omdat ik een top-wijf thuis heb zitten. Daar mag ik zoveel van doen, zij is geweldig!” Het minst leuke op de jachthaven vindt de Buurter het schoonmaken van de toiletten. “Zeker als men hun naam op de muur schrijft met bruine letters.”

Monstertochten
Arnaud heeft ook weer een opvolger gevonden. De Aalsmeerder die op 3 juli achter de microfoon schuift is Dirk Raams. De 177ste gast van presentatoren Mylène en Elbert Huijts is boxmedewerker en schoonmaker, maar waarschijlijk is hij veel bekender als de fietser die naar de Noordkaap fietste. Arnaud wil graag van hem weten hoe hij zichzelf motiveert om zulke monstertochten te fietsen. “Ik krijg er nu al pijn in mijn kont van”, aldus de sympathieke SPIE-bestuurder. Het antwoord op deze vraag hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Dirk Raams op  de Noordkaap (eigen foto)

Gepubliceerd: 29 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×