Sprekersagent Tessa Sterkenburg in ‘Uur van Puur’

Anna-Maria Mantel interviewt maandag Tessa Sterkenburg. Zij is de oprichter van het sprekersbureau The Next Speaker. Volgens Annamaria het bureau waar de crème de la crème van op het gebied van nieuwe technologie en media samenkomt. Tessa wordt elke dag omringd door experts, dagvoorzitters en vloggers die de toekomst scherp zien. Hoe is dat? Wie zijn de nieuwe sterren die we in de gaten moeten houden? Luister maandag 3 juli naar ‘Uur van Puur’, het social radio programma van Radio Aalsmeer. Vragen en reageren via Twitter @UurvanPuur.

‘Uur van Puur’ wordt iedere maandag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 juni 2017 om 0:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×