RA-presentatrice Anna-Maria in 'TheNextWomen100'

Maandag vond in Amsterdam de bekendmaking van de ‘TheNextWomen100’ plaats. Een top 100 van meest invloedrijke en succesvolste vrouwelijke ondernemers. Net als vorig jaar staat onze eigen Anna-Maria Mantel-Giannattasio in deze lijst.
De ‘TheNextWomen’ is een initiatief  bedoeld om meer vrouwelijke ondernemers aan te trekken en/of meer vrouwen op topfuncties te krijgen.

Prins Constantijn
De dag, die gelijk een conferentie was voor de genodigden, werd opgeluisterd door een select gezelschap: Chantal Janzen, Eva Jinek en prins Constantijn. De Prins der Nederlanden zei er het volgende over: “Mannen doen alsof zij alles weten, terwijl vrouwen de neiging hebben een stap terug te doen. Vrouwen zouden zich juist meer moeten profileren en hun ruimte moeten pakken.”

Italiaanse met Poel-gevoel
De charismatische Aalsmeerse Anna-Maria Mantel-Giannattasio, Italiaanse uit Amsterdam-Noord met een inmiddels groot ‘Poel-gevoel’, is één van de honderd vrouwen die in die top 100 is terecht gekomen. Niet voor het eerst, want ook vorig jaar was zij erbij. Met haar bedrijf Puur Events – met filialen in Amsterdam, Utrecht en inmiddels ook Rotterdam – scoort zij hoog in de top 100. Ze valt in de categorie ‘Zilver’, voor ondernemingen met een omzet tussen 5 en 10 miljoen euro.

“Weer aan de slag met belangrijkere dingen”
Wat zij zelf had te zeggen over deze dag? “Het was wel een mooie dag. Maar nu weer aan de slag met belangrijkere dingen.” Typerend voor deze entrepeneur die zich ook nog eens inzet als vrijwilliger voor Radio Aalsmeer en Aalsmeer Vandaag. Afgelopen maandag was Anna-Maria ook live te horen vanaf  ‘TheNextWomen100’ in haar eigen programma ‘Uur van Puur’ van 18.00 tot 19.00 uur.

Bron: Aalsmeer Vandaag / Mariëlle Wegman

Gepubliceerd: 13 juni 2017 om 10:24 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×