Spectaculaire video brandweer Aalsmeer

Op zondagmiddag  28 mei werd Kudelstaart opgeschrikt door een fikse woningbrand. De brandweer Aalsmeer heeft een spectaculaire video van deze woningbrand op Facebook gedeeld. Te zien is hoe een van de Aalsmeerse brandweermannen met zijn collega’s het in lichterlaaie staande huis binnentreedt om het vuur te bestrijden.

De brand brak vorige week zondag uit op de eerste verdieping in een huis aan de Anne Frankstraat. Omstanders haalden een vrouw en haar kind uit de dakgoot van de woning met behulp van een toevallig aanwezige ‘schildersteiger’ en redden zo hun leven. Er werd één bewoner naar het ziekenhuis gebracht vanwege het inademen van rook. De overige aanwezige bewoners konden tijdig het huis verlaten.

Bekijk hieronder het spectaculaire filmpje.

Video: Brandweer Aalsmeer
Foto: Emiel Kuntzel

Gepubliceerd: 4 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×