Weduwe P-brug Oosteinderweg afgesloten

Op 10 juli zal de Oosteinderweg aan de kant van de N196/Burgemeester Kastelijnweg twee weken afgesloten zijn. Gemeente Aalsmeer is dan bezig met herstelwerkzaamheden aan de Weduwe P-brug gelegen in de Oosteinderweg ter hoogte van de Lijnbaan.

Deze renovatie bestaat uit het herstellen van het metselwerk, betonreparaties en het vernieuwen van de stootplaten en het asfaltdek. De voorbereidende werkzaamheden zijn al vorige week gestart en duren tot en met 4 augustus.
Van 10 t/m 21 juli wordt de brug afgesloten voor al het autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel de brug passeren. In het tussenliggende weekend is de brug gewoon open voor al het verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Machineweg/Legmeerdijk/N196 en het bestemmingsverkeer ter plaatse zal worden omgeleid via de Lijnbaan en de Dorpsstraat.

Tijdens de afgesloten weken zal tevens bij de kruising Oosteinderweg/N196 de opstelstrook ten behoeve van het rechtsaf verkeer worden verlengd waarbij het fiets- en voetpad worden verlegd.

Bron: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 26 juni 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×