Alles over yoga in 'Echt Esther'

Donderdag 3 augustus is ‘happiness’ het sleutelwoord in ‘Echt Esther’. Te gast is Esther Schippers, want zij zet zich met haar mobiele yogastudio in voor het vergroten van jouw ‘happiness’ gevoel. Ze vertelt over ademhalingsoefeningen, het belang van lenigheid bij yoga en wat de waarde is van het aangeven van grenzen. Speciaal voor de luisteraars van Radio Aalsmeer heeft Schippers een prijsvraag bedacht, met als prijs samen met een vriend of vriendin gratis meedoen aan een beachyogales van Esther Schippers. Op welke stranden in Nederland geeft zij dit jaar yogales? Mail je antwoord naar esther@radioaalsmeer.nl. De winnaar wordt donderdag tussen 19:00 en 20:00 live bekend gemaakt in de uitzending.

‘Echt Esther’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Esther Schippers (eigen foto)

Gepubliceerd: 31 juli 2017 om 23:07 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×