Imker en oud-politieman in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag stond de 83-jarige Mien Rekelhof centraal bij Mylène en Elbert Huijts in de eerste herhaling tijdens deze zomer. De in Vrouwentroost opgegroeide Mien was getrouwd met Theo Rekelhof, maar heeft zich nooit een echte vissersvrouw gevoeld. In de familie Rekelhof, ook wel ‘Rekeltuig’ genoemd, is een zelfbedacht werkwoord gemeengoed geworden: mienen. “Dat betekent dat je dan van alles hoort, antwoord op geeft en vertelt, van de hak op de tak,” aldus de gezellige Kudelstaartse die zichzelf open, makkelijk en tevreden noemt. Als rode draad in haar leven loopt de toneelvereniging. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Frens van Dijk
Komende maandag kunt u luisteren naar een herhaling van 23 januari met oud-politieman en imker Frens van Dijk. Hij werd gevraagd door Anneke van Leeuwen als een van haar krantenbezorgers. De vraag die aan de gepensioneerde imker werd gesteld is hoe het is gesteld met de bijen. Het antwoord op deze vraag hoort u maandag 31 juli vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Frens van Dijk (eigen foto)

Gepubliceerd: 28 juli 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×