Automobilist rijdt verkeerslicht uit de grond

Op de kruising N196 – 1e J.C. Mensinglaan heeft zaterdagmiddag 22 juli een automobilist een verkeerslicht uit de grond gereden. De bestuurder botste door nog onbekende oorzaak tegen het stoplicht. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar dat bleek gelukkig overbodig. Ondanks de automobilist op eigen kracht het voertuig kon verlaten, raakte hij wel licht gewond. Bij het ongeval raakten nog twee andere auto’s betrokken en beschadigd.
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Automobilist rijdt verkeerslicht uit de grond (Laurens Niezen)

Gepubliceerd: 22 juli 2017 om 17:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×