Bekijk: Brandweer Aalsmeer filmt inzet brand shuttlebus

Op 16 juli 2017 ontstond er brand in de motor van een shuttlebus. Het voertuig kwam tot stilstand op de oprit van de N201 aan de Middenweg in Aalsmeer. Vandaag plaatste de brandweerkazerne van Aalsmeer hier videobeelden van die door een van de brandweerbannen met een zogenaamde bodycam zijn gemaakt. Te zien is hoe de brandweer arriveert en een dergelijke brand benadert. In dit geval werd direct een waterspuit uitgerold, met een breekijzer ruimte gemaakt om bij het motorcompartiment te komen en vervolgens met water en later een soort schuim geblust.

Zie ook: Motor shuttlebus Met en Co in brand

Foto: screenshot Youtube Kazerne Aalsmeer

Gepubliceerd: 30 juli 2017 om 20:35 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×