NK BMX 2018 in Uithoorn

Op 7 en 8 juli 2018 vindt het NK BMX plaats in Uithoorn. Olaf van der Wijngaard, voorzitter BMX-afdeling van de Uithoornse Wieler Trainings Club (UWTC), bracht deze primeur zondag bij buuromroep RickFM. De meeste BMX-banen in Nederland zijn gebouwd door de Uithoornse aannemer Schijf. Zo ook de nieuwe baan in aanbouw van UWTC, die aan alle internationale standaarden en voorwaarden voldoet. Ook olympiër Jelle van Gorkom vindt de baan er “veelbelovend” uitzien, zo laat hij in een interview met de KNWU weten. Nederland staat bekend om de meer technische banen die minder geschikt zijn voor pure hardrijders. De KNWU is blij met de baan die in Uithoorn wordt aangelegd en heeft daarom besloten het NK BMX in 2018 daar te organiseren.

Foto: De baan in aanbouw in Uithoorn (Facebook UWTC BMX)

Gepubliceerd: 31 juli 2017 om 14:27 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×