Competitie indelingen RKDES en FC Aalsmeer bekend

Woensdagochtend heeft de KNVB de indelingen voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Zoals we eerder deze week al berichtten, treft eersteklasser FC Aalsmeer veel tegenstanders uit regio Utrecht/Zuid-Holland. Zij starten de competitie op 23 september met een thuisduel tegen Zwaluwen’30.

Zondag derde klasse A
De zondagelftallen van FC Aalsmeer en het miraculeus gepromoveerde RKDES uit Kudelstaart komen beiden uit in de derde klasse A (West 2). Dat levert weer een leuke derby op, de eerste op zondag 16 december: RKDES-FC Aalsmeer.
De derde klasse A bestaat verder uit: ASC (Oestgeest), Altior (Langeraar), Bernardus (Hazerswoude), DIOS (Nieuw-Vennep), Kickers’69 (Leimuiden), Nicolaas Boys (Nieuwveen), Van Nipsen (De Zilk), FC Rijnland (Leiden), SJZ (Zoeterwoude), Stompwijk (Leidschendam), WVC (Roelofarendsveen) en sv Warmunda (Warmond).

FC Aalsmeer start de competitie op 24 september thuis tegen Stompwijk. RKDES begint met een uitwedstrijd tegen Kickers’69 in Leimuiden.

Zondag tweede klasse C
KDO uit De Kwakel werd afgelopen seizoen kampioen en promoveerde dus naar de 2e klasse C (West 2). Hun tegenstanders zijn: AVV Alphen, DSOR (Roelofarendsveen), DSOV (Vijfhuizen), Foreholte (Voorhout), GDA (Den Haag), HVV (Den Haag)Laakkwartier (Den Haag), Pancratius (Badhoevedorp), RKDEO (Nootdorp), ROAC (Rijpwetering), TAC’90 (Den Haag), Teylingen (Sassenheim) en VUC (Den Haag).

Op 24 september vangt ook voor KDO de competitie aan met een thuiswedstrijd. Zij spelen dan tegen Laakkwartier uit Den Haag.

Gepubliceerd: 5 juli 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×