Ruim 42.000 euro voor de Hersenbank

Dinsdagavond 4 juli kon voorzitter Jaap Overbeek van de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn in het Amsterdamse Bos een cheque van 42.500 euro overhandigen aan Inge Huitinga, directeur van De Nederlandse Hersenbank. Het geld wordt besteed aan speciaal onderzoek naar de verschillen tussen een medische diagnose bij leven en het beeld dat de hersenen na overlijden tonen.

18 holes golfbaan
Het bedrag werd dinsdag bijeengebracht tijdens de zevende editie van het Amsterdamse Bos Golf. De leden van de Rotary Club hadden in samenwerking met het Amsterdamse Bos het bos voor 1 dag omgetoverd in een heuse 18 holes golfbaan. De sfeer zat er bij de circa 100 golfers, 60 vrijwilligers en de hoofdsponsor de hele dag goed in. De eerste prijs werd gewonnen door het team dat het rondje bos in slechts 48 slagen (best ball) wist te volbrengen.

Bijzondere gast
Bijzondere gast tijdens het golftoernooi was Hanneke Geut, neurowetenschapper en promovenda op de ziekte van Parkinson. Zij doet veel onderzoek op dit gebied.
Meer informatie over dit goede doel: www.hersenbank.nl

Bron: Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn
Foto: Jaap Overbeek (links) overhandigt een cheque van 42.500 euro Inge Huitinga, van De Nederlandse Hersenbank (eigen foto)

Gepubliceerd: 5 juli 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×