‘Door de Mangel’ op herhaling met Mien Rekelhof

Op je veertiende een talentenshow winnen en je hele wereld staat op z’n kop. Dat is precies wat Daniëlle Bubberman overkwam toen zij in 2008 ‘Holland’s got Talent’ won als het Kudelstaartse slangenmeisje. De podiumkunstenares heeft er uiteindelijk haar beroep van kunnen maken. Zij behartigt haar eigen zaken volledig zelf. Zij noemde zichzelf perfectionistisch, een doorzetter en heeft veel voor anderen over. “Maar anderen hebben ook veel voor mij over. Zo zijn mijn ouders erg belangrijk voor mij”, aldus de knappe Bubberman. Een nieuwe gast voor de volgende uitzending had Daniëlle nog niet, maar ze heeft nog even om deze te zoeken. Komende zes weken gaan Mylene en Elbert op zomerreces. Om ‘Door de Mangel’ toch niet helemaal te hoeven missen, worden enkele uitzendingen herhaald.  Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Mien Rekelhof
Maandag 24 juli wordt begonnen met een herhaling van de uitzending met Mien Rekelhof. De 83-jarige Mien werd uitgenodigd door schoonzoon Eppo Buskermolen. Zij is de vrouw van Theo Rekelhof sr.  Mevrouw Rekelhof is heel open en kan heel veel over Kudelstaart en het vissersvak vertellen. Met haar 83 jaar is zij samen met Zwarte Jaap Spaargaren de oudste gast in de Aalsmeerse talkshow ooit. Richard Buskermolen wil graag dat zij uitlegt wat het zelfverzonnen werkwoord ‘mienen’ betekent. Het antwoord op deze vraag hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: presentatoren Mylène en Elbert  (Radio Aalsmeer – Arjen Vos)

Gepubliceerd: 17 juli 2017 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×