Zomervakantie begint met ‘Let’s Go’

De zomervakantie begint en ook bij ‘Let’s Go’. Vanaf vrijdag hoor je namelijk de leukste hits van het afgelopen schooljaar voorbijkomen, maar ook de favoriete fragmenten die Kim en Laurens hebben meegemaakt in de show. Jij kunt ook nog steeds jouw favoriete uitzending of fragment aanvragen zodat je deze in de zomer nog eens kunt horen op de radio. Laat het weten via de Facbookpagina van ‘Let’s Go’ of stuur een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl. Kim en Laurens wensen iedereen een hele fijne, leuke en zonnige zomervakantie toe!

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 17 juli 2017 om 23:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×