‘Echt Esther’ spreekt Bewust Ondernemende Vrouwen

Donderdag 20 juli zijn Annette Hoorn en Britta van Arman te gast bij Esther Sparnaaij om over het grote aantal jongeren met depressieve gedachten te praten. Er bestaan wachtlijsten om in aanmerking te komen voor hulp, maar het project ‘LEEF’ van de Bewust Ondernemende Vrouwen wil verschil maken in dit probleem. Ze zijn zaterdag 15 juli een crowdfundingactie gestart voor de organisatie van twee weekenden waarin jonge meiden de kwaliteiten in zichzelf kunnen ontdekken.

‘Echt Esther’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Annette Hoorn (eigen foto)

Gepubliceerd: 17 juli 2017 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×