Danielle Bubberman laatste gast dit seizoen ‘Door de Mangel’

The Ironman, dat is de ultieme uitdaging voor Hylke Sietzema: vier kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en vervolgens nog een marathon lopen. De personal trainer probeert anderen ook bij hun sportieve uitdagingen. Dat gaat van amateurs tot professionele sporters. “Ik haal evenveel voldoening uit het begeleiden van iemand die net begint als iemand die op weg is naar een WK”, aldus de gemotiveerde en sociale perfectionist afgelopen maandag in ‘Door de Mangel’. De triathloncoach kan zich echter niet lang meer Aalsmeerder noemen, want over enkele weken verhuist hij terug naar zijn geboorteplaats

Lelystad. Sietzema nam als voorwerp zijn triathlonfiets mee naar de studio. Een fiets die wel een paar centen kost: “Zoals hij hier staat, ben je wel elf à twaalfduizend euro kwijt”, vertelde de sportieveling.

Danielle Bubberman
Hylke heeft natuurlijk ook weer een opvolger gevonden. Op 17 juli komt als laatste gast voor de zomervakantie Daniëlle Bubberman naar de studio. Zij staat bekend als het slangenmeisje uit Kudelstaart en de eerste winnares van “Holland’s Got Talent”. De vraag die niemand haar durft te stellen, maar die Hylke graag wil dat Mylène en Elbert haar voorleggen luidt: “Danielle heeft lichamelijk unieke kwaliteiten. Hoe benut je dat in het dagelijks leven? Misbruik of gebruik je dat wel eens?” Het antwoord op deze vraag hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: de laatste gast in ‘Door de Mangel’ dit seizoen: Daniëlle Bubberman (eigen foto/daniellebubberman.nl). Foto onder: het voorwerp van Daniëlle.

Gepubliceerd: 13 juli 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×