‘Let’s Go’ over Kinderen voor Kinderen

Kim en Laurens ontvangen vrijdag Nikki en Ahmed in de studio. Zij komen samen met Kim Veltman van Jeugdcultuurfonds Aalsmeer langs. Niemand minder dan Tjeerd Oosterhuis hebben zij mogen helpen bij het maken van het nieuwste Kinderen voor Kinderen lied. Het is namelijk speciaal gemaakt voor het Jeugdcultuurfonds en het Jeugdsportfonds. Hoe deze samenwerking verliep vertellen ze vrijdag. Verder ook in de studio: Kim, Maud, Britt, Yasmine en Martijn uit groep 5 van de OBS Samen Een. Zij behaalden de derde plaats bij het NK Schoolvolleybal. Coach Jeroen komt ook mee om te vertellen hoe hard dit team gewerkt heeft om zo’n mooi resultaat te behalen. Tenslotte kun jij jouw zes favoriete ‘Let’s Go’ uitzendingen van het afgelopen schooljaar aanvragen bij Kim. Tijdens de zomervakantie worden deze uitzendingen dan op vrijdag herhaald! Mail het naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

Let’s Go‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: OBS Samen Een: 3de plek op het NK Scholenvolleybal (eigen foto)

Gepubliceerd: 10 juli 2017 om 23:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×