Nieuw cabaretprogramma KCA/Bacchus bekend

De Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) heeft als doel het culturele leven in Aalsmeer te stimuleren en in stand te houden. Dit doen zij o.a. door het houden van tentoonstellingen en het organiseren van voorstellingen, concerten en andere evenementen en manifestaties op cultureel gebied. Daar hoort o.a. een reeks van cabaretvoorstellingen in Cultureel Café Bacchus bij. Zo kunt u Nathalie Baartman, Martijn Kardol, Marcel Harteveld en Kees van Amstel verwachten.

Nathalie Baartman
Gisteren maakte KCA het cabaretprogramma voor komende seizoen bekend.
Zo komt op 23 september Nathalie Baartman naar Aalsmeer met de voorstelling ‘Voest’. Dat is Twents voor vuist. In deze voorstelling vecht de jonge cabaretière voor een beetje meer liefde en vrolijkheid.

Aanslagen en kerst
Een maand later staat Martijn Kardol op het podium van Bacchus. Wat zou jouw reactie zijn wanneer er een aanslag plaatsvindt, precies op het moment én op de plek waar jij je net begeeft? Martijn is zoekende: is hij bang?
Op 25 november is het de beurt aan Marcel Harteveld met ‘De Sneeuwengel’, waarin alle kerstclichés voorbij komen. Kees van Amstel mag in januari het Aalsmeerse publiek vermaken met de voorstelling ‘De man die ik niet worden wilde’.

Lachen
In de daarop volgende maanden komen nog Tom Lash met ‘Uit vrije wil’ (februari), Rayen Panday met ‘Fenomeen’ (maart) en Yvonne van den Eerenbeemt met Sirene’ naar het Cultureel Café Bacchus aan de Gerberastraat. Genoeg redenen dus om ook in het komende culturele seizoen te lachen!

 

Gepubliceerd: 3 juli 2017 om 7:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×