Regel een Bob, ook in de zomer!

Het is u waarschijnlijk al opgevallen: de gemeenten in onze regio zijn volop bezig met de Bob-zomercampagne. De Bob campagne richt zich op het voorkomen van rijden onder invloed van alcohol. Juist nu de vakantie is begonnen, is het belangrijk om afspraken te maken. Want of het nu gaat om een barbecue, festival of strandbezoek: veilig thuiskomen willen we allemaal

Regel een Bob
Deze Bob-campagne richt zich in de zomer op activiteiten waarbij alcohol wordt gedronken. Mensen die met de auto naar een zomerse bestemming gaan worden eraan herinnerd een Bob te regelen. Of ze nou naar een event gaan, een terrasje pakken, naar een feestje gaan. De letter ‘O’ in het Bob-logo is daarom op de campagneborden langs de wegen vervangen door een item met het thema ‘zomerse feestjes’: een barbecue, zwemband, buitenlamp of platenspeler.

Campagne
Door het hele land worden campagneborden langs de (snel)wegen geplaatst. Gemeenten vragen aandacht via hun kanalen en de politie voert extra alcoholcontroles uit. Wie is bij u de ZomerBob?

Bron: gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 21 juli 2017 om 8:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×