Scooter botst op bestelauto

Zaterdagmiddag 8 juli is op de Machineweg in Aalsmeer-Oost een scooterrijder op een stilstaande bestelbus gereden. Net na het verlaten van de kruising met de Aalsmeerderweg minderde de auto vaart om linksaf de Wilhelminastraat in te kunnen slaan. De scooterrijder had dit te laat in de gaten en botste tegen de bestelauto. Daarbij kwam de scooterrijder ten val en raakte gewond. Het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis. De geschrokken bestuurder van de auto mankeerde niets. Wel sneuvelde een van zijn achterramen.
De weg is enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval.
Foto’s: Davey Photography/ Davey Baas

Gepubliceerd: 8 juli 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×