Triathloncoach Hylke Sietzema in ‘Door de Mangel’

Stel je voor ruim 7000 kilometer in je eentje fietsen naar de Noordkaap en weer terug. Dat is precies wat Dirk Raams in 2015 heeft gedaan. Afgelopen maandag was de sociale sportgekke familieman de 177ste gast in ‘Door de Mangel’. En alsof dat nog niet genoeg is, gaat de Aalsmeerder op maandag 21 mei 2018 in Nova Scotia in Canada van start voor weer een monstertocht. Dit keer is het eindpunt Key West in Florida. “En dat allemaal om geld in te zamelen voor de Mike Multi Foundation. De tocht naar de Noordkaap leverde € 10.000,- op en het streven is dat bedrag te overtreffen”, aldus de langeafstandsfietser. Maar eerst zal Dirk nog de Nijmeegse Vierdaagse lopen en als training en passant nog een rondje Nederland op de fiets.

Triathloncoach
Dirk heeft natuurlijk ook weer een opvolger gevonden. Op 10 juli zal zijn personal trainer Hylke Sietzema aanschuiven aan de studiotafel. De 178ste gast van presentatoren Mylène en Elbert Huijts heeft een bedrijf in triathloncoaching en ondersteunt professionele en amateursporters. Dirk wil graag van hem weten waar hij de drive vandaan haalt om recreanten en toppers te begeleiden.  Het antwoord op deze vraag hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 4 juli 2017 om 7:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×