Zondagavond viering tien jaar 'Nerdalert'

Komende zondagavond viert het programma ‘Nerdalert’ het tienjarige jubileum. Nerdalert begon in 2007 bij System FM in Alphen aan den Rijn en kwam voort uit een ander programma “Systemdate” waarin co-host Mirjam op zoek ging naar een leuke date.

Na Mirjam succesvol gekoppeld te hebben, werd het tijd voor een nieuwe formule met een nieuwe co-host (maar met dezelfde naam).. Een stukje licht vermaak op, toen nog, de dinsdagavond. “De saaiste avond van de week”. Door de IT achtergrond van zowel Mirjam als Marcel lag de inhoud voor de hand: we struinen het internet af naar zaken die nerds zoals wij leuk vinden. Sinds 2009 is Nerdalert elke zondagavond op Radio Aalsmeer te horen.
Vanaf dat moment treedt Marjolein als co-host op.

Ongezouten
Omdat Marcel al lange tijd actief is in de radiowereld heeft hij een ongezouten mening over het medialandschap. De combinatie met een bonte verzameling aan vaste luisteraars zorgt voor hilarische momenten in de studio of aan de telefoon.

Wil je deze speciale jubileumuitzending bijwonen? Meld je dan even aan via https://facebook.com/nerdalertradio.

Het programma Nerdalert wordt iedere zondag uitgezonden van 20.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 juli 2017 om 7:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×