Voorverkoop kaarten KWF Korenmarathon begonnen

De voorbereidingen van de 2e KWF Korenmarathon, die op zondag 8 oktober zal plaatsvinden, zijn in volle gang en deze week al begint de voorverkoop van de toegangskaarten. Er doen dit jaar 25 zangkoren mee uit Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen en uit diverse plaatsen uit de regio, met in totaal zo’n 729 koorleden. Een grote diversiteit aan koren treedt op: meezingkoren, koren met een klassiek repertoire, popkoren, Shantikoren, een Grieks koor, een Caraïbisch koor en vele andere genres. Ook de bekende Aalsmeerse koren Davanti en Con Amore zijn dit jaar van de partij.

Toegangskaarten
Voorverkoopadressen zijn: Boekhuis Aalsmeer (Zijdstraat), Gall&Gall (Kudelstaart) en DIO Drogist Van Nieuwland (Poldermeesterplein). In de voorverkoop kosten de toegangskaarten €10,00 per stuk. Op de dag van de Korenmarathon zijn kaarten – indien nog voorradig – te koop voor €12,50.

Vrienden van KWF Korenmarathon
Omdat het steeds moeilijker wordt sponsorgeld te vinden om een aantal onvermijdelijke kosten mee te kunnen betalen, hoopt KWF Aalsmeer een Vriendenkring te krijgen van mensen of bedrijven die het KWF en de Korenmarathon een warm hart toedragen. U kunt ‘Vriend van KWF Korenmarathon’ worden voor slechts €50,00. ‘Vrienden’ krijgen 2 vrijkaarten, 2 consumpties en 2 gereserveerde zitplaatsen tijdens de afsluitende finale in de grote Theaterzaal. Wilt u meer weten over “Vrienden van KWF Korenmarathon’ of wilt u zich aanmelden dan kan dat via de site www.kwfaalsmeer.nl/vriend

Foto: KWF korenmarathon 2016 (www.kwfaalsmeer.nl)

 

 

Gepubliceerd: 17 juli 2017 om 23:43 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×