AalsmeerGisteren: opening clubgebouw ODI

Mediapartner AalsmeerVandaag plaatste zondag in de rubriek ‘AalsmeerGisteren’ een serie foto’s uit haar archief online. Het betreft het fotoverslag van de opening van de nieuwe eigen kantine van Korfbalvereniging ODI op 19 juni 1993. Deze vond plaats op dezelfde dag als het grootse familietoernooi.

Radio Aalsmeer was er ook
Uit verschillende hoeken kregen wij ook te horen dat een markant persoon een bijrol vervult op de historische foto’s. Het is onze eigen wijlen Jan Peterse, die er met de destijds nieuw aangeschafte bandrecorder op uit was getrokken om de opening van een feestelijk verslag te voorzien. Jan was jarenlang hoofdredacteur van Radio Aalsmeer en verzorgde met veel passie onder meer zijn jazzprogramma ‘Pennies From Heaven’ en Sportivitijd. Op de foto’s is Jan te herkennen aan de bandrecorder en zijn ‘piloten’ zonnebril.

Bekijk meer foto’s – AalsmeerGisteren: opening clubgebouw ODI op AalsmeerVandaag.nl

Foto: archief Arjen Vos

Gepubliceerd: 7 augustus 2017 om 23:50 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×