Jan Leliveld ernstig ziek

De bekende Aalsmeerse zanger, muzikant en ondernemer Jan Leliveld is ernstig ziek. Dit meldt hij vandaag op zijn Facebookpagina. Sinds enkele weken had hij enorme pijn en na medische onderzoeken werd twee weken geleden de diagnose kanker met uitzaaiingen gesteld.

Slecht nieuws
“Zojuist hebben wij wederom slecht nieuws ontvangen van de oncoloog. De uitzaaiingen zijn gegroeid op het skelet en de primaire bron van de kanker is niet gevonden. Ik voel me elke dag steeds zwakker worden. Chemotherapie heeft helaas geen zin meer, dus de behandeling voor de komende periode is puur gericht op pijnbestrijding.”

Muziek en Aalsmeer
Leliveld speelde in het verleden onder meer in de band ‘De Pandora’s’, wat hij combineerde met zijn werk op de bloemenveiling in Aalsmeer. Later begon hij voor zichzelf in de bloemen en planten en groeide zijn bedrijf uit tot de internationale firma Leliveld Group. De zanger is onder meer bekend van het lied ‘Aalsmeer’.

 

Gepubliceerd: 8 augustus 2017 om 15:50 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×