Blokker Zijdstraat heropend

De Blokker aan de Zijdstraat 83 in Aalsmeer is vandaag feestelijk heropend. Het concern verkeert in moeilijke tijden en onderdeel van hervormingen is het sluiten van vele bestaande winkels. Daarnaast wordt een groot deel van de vestigingen grondig aangepast, waaronder de Zijdstraat. De metamorfose word de ‘Nieuwste Blokker’ genoemd.

Deze vernieuwing moet ervoor zorgen dat de klanten makkelijker artikelen kunnen vinden, maar ook dat de vestiging er lichter, ruimer en moderner is. Naast de gebruikelijke huishoudelijke apparaten verkoopt het concern nu ook handdoeken, feestartikelen en producten die inspelen op de seizoenen. Tevens is er een online bestelpunt in de winkel aanwezig.

Bedrijfsleider Dennis is blij met de metamorfose: “Het voelt als een frisse start die volop energie geeft. Wie deze dagen bij ons binnenstapt zal dat meteen ervaren.”

Foto: Daniel Lewensztain

Gepubliceerd: 9 augustus 2017 om 17:29 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×