Chef-kok Sabina Hogerwerf als gast in ‘Door de Mangel’

Maandag 31 juli kon u luisteren naar een uitzending met oud-motoragent en imker Frens van Dijk in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. Hij omschreef zichzelf als eerlijk, doorzetter en ‘geeft nooit op’. “Maar ik ben ook een bezige bij en heb dan ook vele hobby’s”, aldus Frens. De Fries van geboorte kwam vanwege zijn werk bij de politie Amstelveen in Aalsmeer terecht. De vraag die zijn voorganger Anneke van Leeuwen stelde, ging over zijn hobby. Na zijn pensionering is hij bijen gaan houden en vertelde daar honderduit over. De bijenvolken van Van Dijk zijn gezond en hebben de laatste jaren weinig last van sterfte. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Sabina Hogerwerf
Komende maandag kunt u luisteren naar een herhaling van 17 oktober. De gast was Sabrina Hogerwerf, de chef-kok van restaurant Jones. Zij werd uitgenodigd door Tineke van Kleef. Zij wilde graag weten hoe zij ertoe gekomen is om dit vak te kiezen en zulke mooie gerechten te maken. Het antwoord op deze vraag hoort u maandag 7 augustus vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Sabrina Hogerwerf (eigen foto)

Gepubliceerd: 4 augustus 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×