Schrijfster te gast in ‘Halte Zwarteweg’

Donderdag gaan de programmamakers van ‘Halte Zwarteweg’ in gesprek met Miriam Dubbeldam-Druijff. Zij is op dit moment bezig met het schrijven van haar boek ‘Onbeperkt gelukkig met een beperking’. Ze werd in 2013 flink ziek. Wat doet ze om weer in de running te komen? Dit boek gaat over de vijf zwaarste maanden die zij zich kan herinneren, maar vooral over hoe zij geworden is tot wie zij nu is. Het doel van het boek is om mensen met PDS te helpen door te knokken. We gaan in gesprek over waar het boek over gaat, de motivatie voor het boek en hoe het proces van schrijven gaat.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 8 augustus 2017 om 1:28 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×