'Echt Esther' spreekt TinkaHelpt

De dames Petra Alderden-Eveleens, Petra Vermeulen en Faisca Withaar vertellen donderdag over TinkaHelpt. Vanuit het thuisfront ondersteunen zij Tinka en Edwardo die zich, nu vanuit Thailand en later dit jaar vanuit Zuid-Afrika, vrijwillig inzetten tegen mensenhandel en kindermisbruik. Juist omdat zij dit volledig vrijwillig doen zet het thuisfront zich in voor het inzamelen van giften. Donderdag komen deze drie dames alles vertellen over Tinka en Eduardo, wat hun plannen zijn en wat het thuisfront doet om hen te helpen.

‘Echt Esther’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 8 augustus 2017 om 1:30 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×