Hét kunst-, cultuur- en lifestyle magazine van de regio

Eens per maand praten Jenny Piet en Wilbert Streng je helemaal bij op Radio Aalsmeer, ditmaal verzorgt Robert Arendse de radiotechniek. Als eerste van de gasten betreedt gemeentecurator Ingrid Koppeschaar de studio om ons bij te praten over de impressioniste Astrid Stoffels en de expressionist Tjits van der Kooi in het gemeentehuis. Daarna te gast AalsmeerTrots, een initiatief van Andre Ridder, Renée Maarse en fotografe Judith Keesen om Aalsmeer letterlijk op de (ansicht)kaart te zetten. Vervolgens keren we weer eens terug bij het vrijwilligerswerk, al blijft het in de kunst. De dames Trudy Rothe en Lia Boerlage zijn gastvrouw bij Galerie Sous-Terre en worden in deze uitzending in het zonnetje gezet voor hun mooie werk. Het programma sluit af met Heleen van Haaften over het project Amazing Amateurs dat dit jaar voor het eerst tijdens de Kunstroute exposeert. Amateurs tonen hun werk in een professionele omgeving, het publiek maakt kenbaar wat zij het mooiste werk vinden en ook een vakkundige jury beoordeelt het werk.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 augustus 2017 om 1:35 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×