‘Let’s Go’ blikt terug op bevrijdingsvuur en Kinderboekenjury

Kim en Laurens maken altijd samen het familieprogramma ‘Let’s Go’, maar zijn nu even met vakantie. Wel heeft Laurens hard gewerkt zodat je deze week in één uitzending maar liefst twee uitzendingen van het afgelopen jaar terug hoort! Zo hoor je Hannah, zij was op 5 mei te gast vanwege haar bijzondere prestatie: zij bracht in de nacht van 4 op 5 mei samen met ee groep hardlopers het bevrijdingsvuur van Wageningen naar Aalsmeer toe. Samen met haar moeder vertelde ze trots haar verhaal. Ook komen Sebastiaan en Cathelijne voorbij, samen met Joke ten Have van Bibliotheek Aalsmeer. Zij zaten in de Amstellandse Kinderjury en lazen met nog meer kinderen veel boeken. Op 12 mei maakten zij hun top 3 bekend. Luister goed, misschien zit er nog wel een goed boek tussen om in jouw vakantie te lezen!

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 8 augustus 2017 om 1:38 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×