Tweede aflevering ‘SPIE-radio’ zaterdag tussen 14.00 – 15.00

De enige echte Pramenrace komt weer met rasse schreden dichterbij. Op 9 september zal de 32’e Pramenrace plaatsvinden. Sinds vorige week zaterdag maken de dames en heren van de organisatie, SPIE, hun opwachting in de studio van Radio Aalsmeer. In aanloop naar de race praten zij de luisteraars, maar vooral de deelnemers van de Pramenrace, bij over de route, de opdrachten, of er al gelekt is en de steekpenningen. En wel in hun eigen zendtijd. De techniek wordt deze aflevering door Radio Aalsmeerder Mariëlle Wegman verzorgd, maar verder ‘zoeken ze het maar uit’…

SPIE-radio wordt de komende 3 weken nog uitgezonden op zaterdag tussen 14:00 en 15:00. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 8 augustus 2017 om 1:41 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×