Hitlijst ‘Zomerse 50’ wederom op Radio Aalsmeer

Deze zomer werkt Radio Aalsmeer wederom mee aan de hitlijst ‘Zomerse 50’. Het initiatief ontstond in 2001 bij de lokale omroep van Enschede, maar wordt inmiddels door 150 verschillende omroepen in Nederland en België uitgezonden. Namens Radio Aalsmeer nemen Frank Bunnik en Walther de Vries de presentatie voor hun rekening.

Zomerse muziek
Volgens initiatiefnemer Martijn de Lange word je ontzettend vrolijk van al die zomerse liedjes. “Bij deze nummers horen vrolijke zomerse herinneringen, over vakanties met de vouwwagen of met de caravan, over zomerliefdes of over je eerste vakantie zonder ouders. Zo hoort bij elke vakantie een eigen liedje. Met de Zomerse 50 kun je deze herinneringen herbeleven bij Radio Aalsmeer. Even terugdenken aan vroeger.”

Bepaal de lijst
Stemmen kan via zomerse50.nl waarbij tevens een vakantie te winnen is. De uiteindelijke ‘Zomerse 50’ lijst van 2017 is op 20 augustus tussen 17.00 en 21.00 op Radio Aalsmeer te beluisteren.

Gepubliceerd: 8 augustus 2017 om 1:44 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×