‘Door de Mangel’ ontvangt Richard Zethof

Afgelopen maandag was de Kudelstaartse chef-kok Sabrina Hogerwerf te gast. De 25-jarige enthousiaste muziekliefhebster kwam er halverwege haar middelbare schoolperiode achter dat zij het koksvak in wilde. Over haar toekomst is zij duidelijk: een eigen restaurant. “Eerst nog even doorgroeien, maar later wil ik toch echt een eigen restaurant. Het liefst aan het water met een terras”, aldus de Kudelstaartse die zichzelf energiek, positief en sociaal noemt. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Richard Zethof
Maandag 14 augustus zal de uitzending met Richard Zethof opnieuw te horen zijn. Hij werd uitgenodigd door Ingrid Kranenburg. Ingrid wilde graag van hem weten of het leven met een kind met Down anders is. Het antwoord daarop komende maandag om 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Richard Zethof (eigen foto)

Gepubliceerd: 11 augustus 2017 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×