‘Echt Esther’ bespreekt hoogbegaafdheid

Is het een zegen of een last als je kind hoogbegaafd blijkt te zijn? Esther Sparnaaij sprak erover met Annette Hoorn en Miranda, beiden moeder van hoogbegaafde zonen. De zoon van Annette, Aris (11), schoof ook aan in de studio om mee te praten over hoe hij in het leven staat. Wat betekent hoogbegaafdheid eigenlijk voor hem? Zijn moeder begeleidt als coach ook kinderen die het lastig vinden om zichzelf te voorzien in hun behoeftes. Bent u benieuwd naar dit gesprek? Luister dan donderdag tussen 19:00 en 20:00 naar ‘Echt Esther’.

‘Echt Esther’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 augustus 2017 om 1:18 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×