Terugblik op kinderburgemeester uitzending ‘Let’s Go’

In de zomer blikken Kim en Laurens terug op het afgelopen jaar. De nieuwe kinderburgemeester Derek had een leuke suggestie voor ze. Hij wil namelijk de uitzending terugluisteren waarin hij toen als kandidaat te gast was, samen met Joran, Myrthe, Tilou, Merel en Shahd. Toen kwamen zij zichzelf promoten om de nieuwe kinderburgemeester van Aalsmeer te worden. Vrijdag draaien we de tijd dus even terug naar 9 juni en luisteren we weer een keer naar de ‘Let’s Go’ verkiezinguitzending.

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 15 augustus 2017 om 1:23 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×