Derde aflevering ‘SPIE-radio’ zaterdag tussen 14.00 – 15.00

Op 9 september zal de 32’e Pramenrace plaatsvinden. Ook deze zaterdag maken de dames en heren van de organisatie, SPIE, weer hun opwachting in de studio van Radio Aalsmeer. In aanloop naar de race praten zij de luisteraars, maar vooral de deelnemers van de Pramenrace, bij over de route, de opdrachten, of er al gelekt is en de steekpenningen. En wel in hun eigen zendtijd. De techneut wordt deze aflevering door Radio Aalsmeerder Koen Overbeek verzorgd, maar verder ‘zoeken ze het maar uit’… Nog 2x dus, op zaterdag om 14:00 SPIE-radio, te beluisteren op Radio Aalsmeer en terug te luisteren via de site bij programma ‘Weekend Magazine’.

SPIE-radio wordt de komende 2 weken nog uitgezonden op zaterdag tussen 14:00 en 15:00. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 augustus 2017 om 1:25 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×