GRLBND in ‘Aalsmeer By Night’

Donderdag is er weer een extra lange uitzending van ‘Aalsmeer by Night’. Vanaf 20.00 uur openen Robert Arendse en Meindert van der Zwaard de marathonuitzending met een ‘Feestweek Aalsmeer Special’. Hierin wordt aandacht besteed aan het programma en de artiesten die tussen 3 en 9 september optreden in de feesttent. Verder zijn vanaf 21.00 uur de meiden van GRLBND in de studio! Na hun succes in het TV-programma ‘The Next Boy/Girlband’ (SBS6) staan de meiden nu te popelen om Aalsmeer te laten zien en horen wat ze nog meer in hun mars hebben. Romy, Som, Rony en de Aalsmeerse Denise treden woensdagavond 6 september op in de feesttent en deze donderdag komen ze in ‘Aalsmeer by Night’ daar alles over vertellen. Bovendien komt hun nieuwe single 1 september uit en misschien horen we alvast een klein stukje daarvan in de show.

De reguliere uitzending van ‘Aalsmeer by Night’ begint om 22.00 uur met daarin o.a. de Reclameplaat, de Nederlandse Top 10, Oud & Nieuw en de Verjaardagskalender.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur (deze week dus al vanaf 20.00 uur!). Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 augustus 2017 om 12:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×