‘Let’s Go’ en de SuperJuffen!

Volgende week starten de scholen weer en daarom de Super Juf uitzending terug. Op 23 juni jl. zat de studio bomvol met 2 klassen; één van OBS Samen en één van de Hoeksteen. Het waren de klassen van Juf Merel en Juf Jantine, want zij waren door hun klas opgegeven voor de titel Super Juf. Het was een superleuke en gezellige uitzending en daarom hoor je deze vrijdag gewoon nog een keer terug. Volgende week zijn Kim en Laurens er weer, live vanuit de studio!

‘Let’s Go’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.  Volg ‘Let’s Go’ ook via Facebook, Twitter en Instagram.

Gepubliceerd: 29 augustus 2017 om 13:32 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×