Nieuw radioseizoen Radio Aalsmeer

Inmiddels is iedereen zo’n beetje teruggekeerd van vakantie. Allemaal mooi op tijd voor de drukke septembermaand. Traditioneel start dan het nieuwe seizoen en worden er enkele wijzigingen in de programmering toegepast. 
Op 1 september begint het nieuwe radioseizoen. Na de zomervakantie hebben de ruim 80 medewerkers van Radio Aalsmeer weer extra zin om hun uitzendingen te verzorgen. In de programmering wordt een aantal wijzigingen doorgevoerd, waarvan de eerste komend weekend ingaan.

Radio Revue 2 uur
Het programma Radio Revue op zondagmiddag krijgt er een uur bij en duurt voortaan van 17.00 – 19.00 uur. Tijdens Radio Revue worden vele aspecten van de popmuziek belicht in diverse wekelijks terugkerende items. Zo dagen de presentatoren elkaar uit om elke week een duik in de muziek-/entertainment geschiedenis te nemen en hierbij passende muziek uit te zoeken. Verder staat elke zondag de Radio Revue Popquiz klaar, een interactieve quiz over de muziekgeschiedenis van de datum van uitzending waaraan de luisteraar vanuit huis deel kan nemen.

Nerdalert en Marjolijstje uur eerder
Voortaan kan al om 19.00 uur worden afgestemd op Nerdalert, het interactieve muziekprogramma met een maatschappijkritisch randje. Marcel en Marjolein gaan graag in op de nerd-cultuur: Star Wars, Doctor Who, fantasy festivals, superhelden, Lego, nieuwe films en bijzondere muziek. Aansluitend is het om 22.00 uur tijd voor Marjolijstje, een lijst alternatieve muziek volgens een wisselend thema, dat vaak voorkomt uit de actualiteit. Omdat de muziek in dit thema moet passen, levert dat vaak ‘niet normale’ uitkomsten op: bijzondere, zeldzame muziek, platen die nu niet meer gedraaid worden en veel alternatieve muziek, zoals alternative rock, folk rock, new wave, symphonische metal en steampunk.

Collectable op zondagavond
Cock Bareuh draait voortaan op zondag tussen 23.00 en middernacht de meest uiteenlopende juweeltjes uit de muziekgeschiedenis. Vanaf de jaren 60 tot heden, met ook vele onbekende nummers van bekende artiesten.

Kijk hier voor de actuele programmagids en hier om alle uitzendingen te beluisteren wanneer het u uitkomt.

Foto: Robert Arendse en Lianda vd Schilden een uur langer met ‘Radio Revue’

Gepubliceerd: 29 augustus 2017 om 13:33 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×