Live op Radio Aalsmeer: braderie en tentdienst

Een andere traditie in Aalsmeers is de jaarlijkse feestweek met vele bijzondere evenementen. Uiteraard is Radio Aalsmeer daar zoveel mogelijk live bij. Zo kunt u ons tegenkomen op de braderie aanstaande zaterdag en zenden we de tentdienst (de aftrap van de feestweek) rechtstreeks uit. Kunt u er zelf niet bij zijn? Stem dan af op Radio Aalsmeer!

Live vanaf braderie
Komende zaterdag zendt Radio Aalsmeer live uit vanaf het Molenplein tijdens de braderie in Aalsmeer centrum. Om 10 uur zijn de programma’s Sem op Zaterdag, Hartelijk Zaterdag en Weekend Magazine vanaf de braderie te horen. Kom gerust langs om de programmamakers te ontmoeten, of een plaatje aan te vragen.

Tentdienst live op radio
Ook de jaarlijkse tentdienst vanuit de feesttent wordt live op Radio Aalsmeer uitgezonden. De kerkelijke redactie verzorgt zondag 3 september tussen 10.00 en 12.00 uur een speciale live uitzending.

Foto: Radio Aalsmeer-crew op de braderie in 2016

Gepubliceerd: 31 augustus 2017 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×