Nieuw seizoen ‘Door de Mangel’ start met 'bloglicious'

Afgelopen weken heeft u kunnen luisteren naar herhalingen van eerdere uitzendingen. Zo waren de afleveringen met Mien Rekelhof, Frens van Dijk, Sabrina Hogerwerf, Richard Zethof, Karin Eveleens en Jop Kluis te horen.

Ook in het nieuwe radioseizoen zullen weer vele nieuwe gasten iedere maandag tussen 19.00 en 20.00 uur hun ‘levensverhaal’ vertellen aan zus en broer Mylène en Elbert Huijts. Uiteraard technisch ondersteund door Edgar van Hazendonk. De eerste gast in het 5e seizoen is aangedragen door de laatste van het vorige seizoen. Daniëlle Bubberman heeft lang kunnen nadenken wie zij zou uitnodigen voor maandag 4 september en koos uiteindelijk voor oud-klasgenoot en blogger Clementine ‘bloglicious’ Hemstede. Daniëlle wil graag weten wat de ultieme droom voor haar is qua werk. Die vraag en nog veel meer a.s. maandag live in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 31 augustus 2017 om 23:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×